Lutterzand

Natuurgebied het Lutterzand

Het gastenverblijf ligt op loopafstand van het Lutterzand, een bosgebied met oude zandverstuivingen gekarakteriseerd door het grillige stroomdal van het riviertje de Dinkel en is onderdeel van het Nationaal Landschap Noord Oost Twente. Een afwisselend Landschap met dennenbossen van verschillende leeftijden tot aan prachtige heideveldjes omzoomd door de Dinkel.
Het Lutterzand is zeer in trek voor dagrecreatie. Er zijn diverse wandel en fietsroute’s over dit prachtige natuurgebied uitgestippeld. Voor een drankje en een hapje vindt u hier verspreid drie leuke horecagelegenheden midden in het bos of langs de Dinkel.

Het Lutterzand is tijdens alle seizoenen een zeer indrukwekkende natuurbelevenis.

Beginpagina » Lutterzand » Het Lutterzand

Het Lutterzand

Het Lutterzand een bosgebied met oude zandverstuivingen gekarakteriseerd door het grillige stroomdal van het riviertje de Dinkel.
gastenverblijf-huren-de-lutte het-lutterzand-vakantiehuisjes-.jpg vakantie-lutterzand.jpg huren-vakantiewoning-lutterzand.jpg fietsen-in-de-lutte.jpg natuurgebied-het-lutterzand.jpg huren-vakantiehuisje-lutterzand.jpg vakantiewoning-twente.jpg lutterzand-vakantiewoning-huren.jpg het-lutterzand-vakantiewoning-huren.jpg